Copiii care se nasc acum și mamele diagnosticate cu Covid-19 trebuie să găsească maternitățile pregătite pentru ei.

Ajută-ne să dotăm cu aparatură medicală spitalele unde vin pe lume copiii anului 2020: Oradea, Bucur și Universitar.

Prima lor zi nu așteaptă! 

Dă LOVE20 nou-născuților din 2020.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Ce se întâmplă, concret, cu banii donați?

Donația ta ajută copiii din Oradea care se nasc prematur sau cu afecțiuni neonatale să aibă acces la ventilatorul care îi poate ajuta să supraviețuiască în primele zile de după naștere și să fie salvați. 

Banii vor fi folosiți pentru achitarea unui ventilator neonatal performant Dräger Babylog VN500 care se livrează în primele zile din aprilie cate Spitalul Municipal Oradea – Sectia Clinică Neonatologie.

Dacă vom strânge mai mulți bani decât ne-am propus, vom continua să achizționăm echipamente si materiale care le sunt necesare maternităților și altor spitale în această perioadă.

Pentru orice întrebări, te rugăm să ne contactezi la love20@inimacopiilor.ro sau telefon 0723 346 134.

 

Cum pot dona?

Poți dona trimitând un SMS cu textul LOVE20 la 8844.
Astfel, te abonezi să donezi 2 euro în fiecare lună.

Donația e automată: dacă trimiți SMS-ul de abonare pe data de 1 a lunii, în fiecare lună, pe data de 1, donația de 2 euro se adaugă la costul abonamentului tău sau se scade din credit în cazul în care folosești o cartela preplătită.
Numărul 8844 este valabil în toate rețelele mobile din România.

Poți opri donația în orice moment!

 

De ce donația este lunară ?

Nu putem încă ști cât va dura situația dificilă generată de pandemia de coronavirus și cât timp va fi nevoie de susținerea noastră și a altor ONG-uri.

Pentru că multe organizații s-au mobilizat acum, nu au mai fost disponibile numere pentru SMS cu donație unică. Îți propunem, deci, să donezi lunar, dar poți întrerupe donația lunară oricând hotărăști trimițând un SMS cu textul LOVE STOP la 8844

 

Cum pot opri donația lunară?

Trimițând un SMS cu textul LOVE STOP la 8844

Poți opri donația recurentă în orice moment. Dacă vrei să reiei donația, o poți face trimițând din nou LOVE20 la 8844.

 

Cum pot relua donația lunară dacă am întrerupt-o?

Poți relua donația trimițând din nou un SMS cu textul LOVE20 la 8844.

De ce nu reușesc donez prin SMS?

Dacă deja donezi lunar pentru Inima Copiilor, nu vei putea dona din nou de pe același număr de telefon. Probabil ai încercat să donezi, și ai primit un mesaj cu textul “Acest mesaj nu a fost taxat. Donezi deja 2 euro pentru Inima Copiilor”. Asta pentru că aveai deja o donație lunară activa. Dacă vrei să ne ajuți cu mai mult de 2 euro, poți face o donație online prin Pago – e simplu și nu se plătesc comisioane. Poți stabili chiar ca donația ta să fie una lunară.

Pot dona de pe o cartelă preplătită?

Pot dona atât abonații la telefonie, cât și utilizatorii de cartele preplătite.

Dacă donezi de pe o cartelă preplătită, valoarea donației va fi scăzută din creditul existent pe cartelă în momentul trimiterii SMS-ului. Dacă într-o lună nu ai suficient credit, donația nu se efectuează.
În reţelele Digi Mobil, Orange sau Telekom Romania Mobile, TVA a fost reţinut la achiziţia creditului, iar atunci când se face o donaţie, din cont este retrasă suma de 2 Euro. Pentru donațiile de pe cartelele preplătite active în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.

  

Donația include TVA?

Dacă donezi de pe abonament, indiferent de rețea, nu se percepe TVA.

Dacă donezi de pe cartelă preplătită, TVA a fost reţinut la achiziţia creditului, iar atunci când se face o donaţie, din cont este retrasă suma de 2 Euro.
Pentru donațiile de pe cartelele preplătite în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA.